Польські та українські прикордонники затримали контрабандистів з товаром на суму понад 134 тисячі злотих - Polski pobyt

Польські та українські прикордонники затримали контрабандистів з товаром на суму понад 134 тисячі злотих

by:

Происшествия

Просмотров: 1 054

Офіцери прикордонного посту в Дорогуську знайшли сигарети без польських акцизних марок та затримали власників контрабанди – українця і поляка. До справи причетний ще один чоловік, якого затримали українські прикордонники.

Прикордонники, які патрулюють територію біля селища Бердище у Хелмському повіті, помітили чоловіка, що носив пакунки, загорнуті у плівку. Виявилося, що він є громадянином України, який намагався перевезти цигарки без польських акцизних марок до Польщі через прикордонну річку Буг.

На момент затримання чоловік вже переправив на польський берег річки товар на суму понад 84 тис. злотих.

Українські прикордонні служби також затримали іншого громадянина України у гідрокостюмі, який був причетний до контрабанди на їхньому боці. В подальшому, під час перевірки місцевості виявлено також кладку, яка, ймовірно, використовувалась для подолання контрольно-слідової смуги.

Поблизу Гусинна в Хелмському повіті співробітники польської прикордонної служби помітили транспортний засіб, який рухався біля прикордонної річки Буг. Після короткої погоні затримали жителя цього регіону. У його автомобілі Ford знайшли великі ящики, загорнуті у плівку, з сигаретами без акцизу. Контрабанда також була переправлена через річку Буг з України в Польщу.

Обидва чоловіки будуть відповідати за податкові правопорушення. Крім того, громадянин України також нестиме відповідальність за незаконний перетин державного кордону.

Триває перевірка відносно чоловіка, якого затримали українські прикордонники. За порушення законодавства з прикордонних питань на правопорушника складено адміністративні документи.

Джерела: strazgraniczna.pl, / dpsu.gov.ua

Читайте також

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial