Де в Бельско-Бяла можна робити барбекю і не отримати за це штраф? - Polski pobyt

Де в Бельско-Бяла можна робити барбекю і не отримати за це штраф?

Просмотров: 237

Літа не можна уявити без відпочинку при багатті. Тому для жителів та гостей міста було створене спеціально-відведене місце, де можна зробити барбекю та насалодитися свіжим повітрям неймовірно гарного Циганьського лісу.

Тут створені всі умови для відпочинку: збудовані нові навіси з дерев’яними лавками і столами, кам’яні грилі і місця для розпалювання вогню, урни для сміття, поблизу є джерело з питною водою.

барбекю Бельско

Доїхати до потрібного пункту можна міськими автобусами №10 і №1, встати на кінцевій зупинці і пройтися до місця призначення трохи вглиб лісу.

Під час відпочинку слід дотримуватися елементарних правил поведінки: не смітити; за можливості – забрати сміття з собою; не залишати хемічних засобів або упаковки після них; не нищити зелених насаджень та природу, залишати місце відпочинку в такому стані, в якому хотіли б його застати завтра.

Декілька порад, від нашого Порталу:

  • Критих навісів зі столами на місцині всього лише 3, тому варто зайняти місце раніше, особливо у вихідні та свята. Якщо Вам це не вдалося – не засмучуйтеся – тут можно комфортно влаштуватися і на покривалі.
  • Доїхати автомобілем безпосередньо до місця призначення не вдасться, тому доведеться скористатися платним паркінгом (знаходиться поблизу входу в ліс по вул. Поштовій).
  • В кам’яних грилях задалеко розміщена сітка від багаття, що дещо видовжує час приготування. З огляду на це, краще взяти свою сітку, так легше буде відрегулювати відстань, або нарізати м’ясо не дуже великими шматками.

Пам’ятайте, що за розпалювання багаття в Польщі у невідведених для цього місцях можна отримати штраф.

барбекю Бельско

барбекю Бельско

Фото: POLSKI POBYT

Читайте також

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial