Мешканець Гданьська нестиме відповідальність за образу українця на тлі національності - Polski pobyt

Мешканець Гданьська нестиме відповідальність за образу українця на тлі національності

by:

Происшествия

Просмотров: 908

Працівники поліції затримали 27-річного жителя Гданьська, який публічно зневажав громадянина України через національність.

Минулої суботи, до поліції надійшло повідомлення, що дійшло до бійки та пошкодження майна одного з місцевих магазинів. Прибувши на місце, патрульні затримали 27-річного чоловіка – громадянина РП.

У розмові зі свідками та після огляду запису з камер спостереження встановили, що затриманий, почувши розмову потерпілого з працівниками магазину, почав коментувати його походження. Він вульгарно звертався до жертви та дістав телефон, роблячи вигляд що фільмує ситуацію на камеру. Громадянин України не реагував на образи. Тим не менш, правопорушник став ще агресивнішим і напав на українця.

Вчора, 25 травня, поліція доставила затриманого до прокурора. Чоловіка допитали та зачитали звинувачення у публічних образах на тлі національності та образах правоохоронців. Чоловік зізнався і добровільно погодився понести покарання. Прокурор застосував до нього 10-місячне обмеження волі, яке полягатиме у виконанні громадських робіт. Йому також доведеться оплатити всі витрати, пов`язані з провадженням та своєю поведінкою.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial