Двоє польських водіїв допомогли затримати українського шофера, котрий керував автівкою під впливом алкоголю - Polski pobyt

Двоє польських водіїв допомогли затримати українського шофера, котрий керував автівкою під впливом алкоголю

by:

Происшествия

Просмотров: 941

В пункті збору оплат у Жджарах (Żdżarach) на автодорозі А2 інспекторів дорожнього транспорту викликали на місце громадянського затримання.

Як виявилося поляк – водій вантажівки, їдучи по трасі у напрямку Познані, помітив, що інший водій вантажівки маневрував транспортним засобом на значній ширині двох смуг, що може свідчити про те, що він був у нетверезому стані. Водій, який помітив весь інцидент, спілкувався зі своїм колегою, і вони вирішили перевірити підозріле авто. Обоє зробили бар’єр зі своїх вантажівок, один транспортний засіб спереду, а інший позаду сумнівного водія, уповільнюючи його рух.

Оскільки це було безпосередньо перед пунктом побору оплат за проїзд в Жджарах, водії біля воріт унеможливили рух, заблокували транспортний засіб та відібрали ключі у підозрюваного.

Далі повідомили інспекторів, що здійснювали патрулювання неподалік.  Як виявилося, український водій, працевлаштований у польській транспортній компанії, опинився під впливом алкоголю – у нього було 2,12 проміле.

Таким чином, двоє поляків допомогли вилучити з дорожнього руху вантажівку, що становила загрозу, та, можливо, урятували чиєсь життя чи здоров`я.

Фото: WITD w Poznaniu

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial