Поліція Бельська затримала 19-річного хулігана, який розбив скло в міському автобусі - Polski pobyt

Поліція Бельська затримала 19-річного хулігана, який розбив скло в міському автобусі

by:

Происшествия

Просмотров: 937

Хлопець вибіг перед рухомим транспортним засобом, змушуючи водія раптово загальмувати, а через деякий час розбив одне з бічних вікон.

На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав, а правоохоронці швидко зупинили вандала.

Як повідомляють у поліції, інцидент стався в понеділок після 17.00. Хуліган вибіг перед автобусом, що якраз від`їжджав від зупинки, махав руками, в яких щось тримав. Водієві довелося раптово гальмувати, щоб не зачепити хлопця. Вандал підбіг до одного з бічних вікон, вдарив по ньому якимсь предметом, а потім втік.

На місце події викликали поліцейський патруль. Пізніше у результаті пошукових дій підозрілого чоловіка помітили біля одного з продуктових магазинів на вулиці Стояловського. Хлопець поводився зарозуміло та агресивно, а потім  намагався втекти від правоохоронців. Однак поліція затримала 19-річного хулігана та виявила більше півтора відсотка алкоголю в його організмі.

Після ночі проведеної в поліції під вартою, хлопець почув звинувачення у хуліганстві та відшкодуванні майнової шкоди на суму понад 2000 злотих. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial