Автомобіль в озері, алкоголь та агресія: шість українців на нелегальній риболовлі - Polski pobyt

Автомобіль в озері, алкоголь та агресія: шість українців на нелегальній риболовлі

by:

Происшествия

Просмотров: 687

Незвичайний інцидент стався на Живецькому озері (Jeziorze Żywieckim) на кордоні Живця та Петриковіц (Pietrzykowice), де незаконну риболовлю влаштували кілька агресивних громадян України.

Як інформує рибальська охорона Живецького повіту (Społeczna Straż Rybacka Powiatu Żywieckiego) на своїй сторінці у фейсбук, патрульний помітив автомобіль, що в`їхав у озеро, з якого прямо у воду стікали брудні мастила.

Поруч був громадянин України, який готувався «ловити рибу». На запитання охоронців, кому належить автомобіль, робив вигляд, що нічого не розуміє.

Було викликано поліцію та пожежників. Після їх прибуття з`ясувалося, що риболовів загалом було шестеро. Через годину під`їхало п`ятеро зниклих колег. Пожежники швидко нейтралізували витоки. В автомобілі знайшли порожню пляшку з під горілки, а на березі –  пивні банки. Громадяни України були дуже агресивними, і працівникам поліції доводилося втручатися кілька разів. З`ясування обставин на березі тривало понад 4 години, бо «рибаки» не визнавали своєї провини, весь час брехали про автомобіль та документи. Як було встановлено, вони взяли автомобіль свого начальника без його відома. В машині також знайшли ніж та сокири.

«Одного з громадян України тимчасово затримала міліція. Також було виписано ще п’ять штрафів. Ситуація була весь час важкою і напруженою. Власник пізніше приїхав по свій автомобіль» – повідомляють працівники рибальської охорони.

Фото: Społeczna Straż Rybacka Powiatu Żywieckiego

Фото: Społeczna Straż Rybacka Powiatu Żywieckiego

Фото: Społeczna Straż Rybacka Powiatu Żywieckiego

Фото: Społeczna Straż Rybacka Powiatu Żywieckiego

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial