Інтернет сервіси, створені для українців, з пошуку допомоги в Польщі - Polski pobyt

Інтернет сервіси, створені для українців, з пошуку допомоги в Польщі

by:

Польша

Просмотров: 584

Поляки та польські фірми масово рушили на допомогу мешканцям зруйнованої війною України. Ініціативи сягають тисячі, але вони дуже розрізнені і важко віднайтися в цьому інформаційному потоці.

Інтернет сервіс  для українців по всій Польщі де можна запропонувати або отримати допомогу:

UKRAINA.SERVICES

Сайт https://ukraina.services має спрощений інтерфейс та інтуїтивно зрозумілий браузер. Серед ключових функцій – в т.ч. поїздки (ви можете додавати й шукати за місцем розташування чи ресурсами), житло (ви можете додавати та переглядати геолокаційні оголошення), підтримка тварин, юридичні та психологічні поради.

За кодуванням проекту стоїть студія Da Vinci, компанія програмного забезпечення з Бєльсько-Бяли. Координаторами проекту були Якуб Юнцевич та Євгеній Шпаков. Ідея була створена в рамках групи EVRY1, компаній, пов’язаних з фондом Czysta3 (зокрема, Da Vinci Studio, PR-агентство Publicon, агентство інтернет-маркетингу 1450 та інші).

Важливо: автори шукають підтримки у введенні пропозицій допомоги. Якщо ви зацікавлені, звертайтеся за адресою: support@ukraina.services

Ще один інтернет сервіс, де можна запропонувати або отримати допомогу, який підтримується завдяки ініціативі Уженду міста, Осередка інтеграції іноземців в Бєльсько-Бялі та Товариства приятелів Бєльсько-Бяли і Підбескиддя:

POMAGAMBIELSKO.PL

Фото: Pixabay

Читайте також

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial