Втікаючи від війни, приїхали з України до Бєльсько-Бяли – заповніть Реєстраційну форму онлайн - Polski pobyt

Втікаючи від війни, приїхали з України до Бєльсько-Бяли – заповніть Реєстраційну форму онлайн

Просмотров: 660

Громадян України, які приїхали та проживатимуть в Бєльсько-Бялі, просять повідомити про це, заповнивши просту онлайн-форму.

Скористатися формою просять воєнних біженців з України, які проживають у приватних квартирах та інших приватних об’єктах на території міста Бєльсько-Бяла.

Формуляр включає прості питання (напр.: дата приїзду, контакти Ваші та тих, хто Вас підтримує в Польщі, освіта, попереднє місце роботи тощо). Надані дані будуть використані в адміністративних цілях.

ВАЖЛИВО: вписати свої данні потрібно латиницею, щоб уникнути помилок в прізвищі чи імені, які можуть завдати незручностей та паперової тяганини у майбутньому. Якщо у Вас немає закордонного паспорту, ви послуговуєтеся свідоцтвом про народження, паспортом громадянина України (біометричним чи попередньою паперовою версією) РАДИМО знайти можливість перекласти ці документи польською мовою у присяжного перекладача. Ці переклади знадобляться Вам у майбутньому майже на кожному кроці (влаштування на роботу, на навчання, в міських чи обласних інституціях, установах тощо).

ФОРМА РЕЄСТРАЦІЙНА ДЛЯ БІЖЕНЦІВ З УКРАЇНИ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ У МІСТІ БЕЛЬСЬКО-БЯЛА

Фото: скріншот формуляра

Читайте також

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial