До уваги українців, що приїжджають в Польщу: не станьте жертвою торгівлі людьми - Polski pobyt

До уваги українців, що приїжджають в Польщу: не станьте жертвою торгівлі людьми

by:

Польша

Просмотров: 827

Нинішня ситуація на польсько-українському кордоні дає можливість різним видам злочинних угруповань, які прагнуть отримати швидкий прибуток, активізуватися, користуючись драматичною ситуацією людей, які рятуються від військової агресії та гуманітарної катастрофи.

Війна та переміщення великих груп біженців вимагають особливої ​​уваги до проблеми злочинів та протидії патологічним настроям чи жорстокому поводженню з людьми. Зіткнувшись із цими специфічними загрозами, головна увага має бути зосереджена на групі дітей та жінок, які можуть відносно легко стати жертвами торгівлі людьми.

Тому Офіс Президента Головного штабу прикордонної служби та Департамент міжнародних справ та міграції МВС та Міністерства внутрішніх справ спільно розробили змістовну листівку, адресовану громадянам України, які перетинають польсько-український кордон. У разі будь-якої підозри у торгівлі людьми громадяни України, як і всіх інших країн, можуть звернутися за допомогою до Національного інформаційно-консультаційного центру.

Окрім залучення Польщі до надання всебічної допомоги Україні та її громадянам, слід також вжити заходів щодо розповсюдження матеріалів, пов’язаних із загрозою торгівлі людьми та привернення до неї уваги. Пропонуємо ознайомитися з підготовленим змістом та розповсюдженням доданих листівок.

Листівка. НЕ ДОВІРЯЙТЕ БЕЗМЕЖНО, щоб не стати жертвою торгівлі людьми

Фото: www.strazgraniczna.pl

Читайте також

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial