Екс-прем’єр-міністр України: «Пасажирів з паспортами ЄС направляють в одну чергу, українців в іншу. Як так?» - Polski pobyt

Екс-прем’єр-міністр України: «Пасажирів з паспортами ЄС направляють в одну чергу, українців в іншу. Як так?»

by:

Польша

Просмотров: 523

Таким питанням задався колишній голова уряду України Володимир Гройсман, після проходження паспортного контролю у аеропорті польского міста Вроцлав.

«Сьогоднішня історія. Прилетіли з Києва у Вроцлав рейсовим літаком. Летіли півтори години, а паспортний контроль проходили 2 години. Пасажирів з паспортами ЄС направляють в одну чергу, українців в іншу. Як так? Що це за партнерство? Ми маємо безвіз, біометричні паспорти. Це все одно, що розділяти людей, наприклад, за кольором волосся. Вважаю, українські дипломати мають негайно звернути увагу на цю несправедливість і зробити все, щоб виправити ситуацію. Україна – частина великої демократичної Європи. І це має відчувати кожен українець», – написав Володимир Гройсман на своїй сторінці у фейсбук.

Не довелося довго чекати на коментарі користувачів соціальної мережі, думки яких розділилися. Одні вважають, що якщо б посадовці частіше користувалися транспортом не у складі делегацій, то більше б знали про проблеми звичайних подорожуючих. Інші – радять скористатися не лише авіасполученням, а й наземним транспортом, щоб відчути на собі весь «позитив» від проходження кордонів. Дехто не вбачає жодних проблем чи дискримінації, адже Україна наразі не член ЄС.

Фото: сторінка у фейсбуці Volodymyr Groysman

Читайте также

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial