Таранив авто поліції, втікав з простріленими колесами – пригоди українського водія в Польщі - Polski pobyt

Таранив авто поліції, втікав з простріленими колесами – пригоди українського водія в Польщі

by:

Происшествия

Просмотров: 698

Поліцейські двох польських міст Сосновець та Катовіце ловили 23-річного громадянина України.

Інцидент стався близько опівночі. В місті Катовіце патрульні поліції помітили, що посеред ночі автомобіль ладують на евакуатор. Біля нього було запарковане авто BMW. Коли правоохоронці хотіли перевірити, чи транспортний засіб забирають з вулиці за згодою власника, водій BMW несподівано почав втікати, незважаючи на вимогу зупинитися для перевірки.

BMW рушило у напрямку міста Сосновець. Втікаючи, намагався протаранити оперативну поліцейську машину, яка його переслідувала. До затримання долучилися і сосновські поліцейські. Втікач двічі вдарив їхню машину, після чого правоохоронці застосували зброю, простріливши три колеса відчайдуху.

Це не зупинило втікача, який далі продовжував свій рух. Згодом водій все ж втратив контроль над автомобілем, його знесло з дороги в найближчі кущі. Хлопець намагався втекти пішки, але не вдалося. Врешті-решт поліція витягнула зловмисника з машини і затримала його.

З’ясувалося, що водій був напідпитку та мав 1,6 проміле алкоголю. Машину, на якій намагався втекти – він вкрав. Хлопцеві висунули звинувачення у викраденні автомобіля, водінні в нетверезому стані, нападі на офіцерів та втечі від працівників поліції. Йому загрожує до 10 років в’язниці.

Фото та джерело: sosnowiec.policja.gov.pl

Читайте також

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial