Знову готують чартерний рейс до Польщі для працівників з України - Polski pobyt

Знову готують чартерний рейс до Польщі для працівників з України

by:

Польша

Просмотров: 799

Компанія з міжнародного працевлаштування Gremi Personal готує другий чартер для працівників з України, який має відбутися 6 червня.

Як повідомляється на офіційній сторінці Gremi Personal у фейсбук, для працівників компанії переліт відбудеться на тих же умовах: він буде безкоштовним. Крім того, компанія забезпечує організацію 14-денного карантину, який обов’язково потрібно пройти в Польщі.

Згідно з вимогою української влади, з усіма працівниками, які скористаються чартерним перельотом, укладені довгострокові контракти на роботу в Польщі, а також вони забезпечені медичною страховкою, в тому числі на випадок захворювання COVID-19.

Рішення про організацію другого чартеру було прийнято в зв’язку зі стабільно зростаючим попитом польських роботодавців на робочу силу з України та численними заявками від українців на перший чартер, який вже відбувся 24 травня.

До речі, нині пасажири першого рейсу проходять обов’язковий 14-денний карантин під офіційним наглядом польської влади та координаторів компанії в карантинних центрах, організованих Gremi Personal. Скарги на здоров’я у працівників відсутні.

На чартер можна зареєструватися, подзвонивши за номерами:

+38 095 277 60 90
+38 067 650 42 02
+48 588 811 595

Читайте також

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial