В Польщу чартерним рейсом на роботу прибули 178 українців - Polski pobyt

В Польщу чартерним рейсом на роботу прибули 178 українців

by:

Польша

Просмотров: 757

У Варшаві 24 травня приземлився літак, яким прибули до Польщі на роботу 178 українців. Це перший чартерний рейс, організований компанією з міжнародного працевлаштування Gremi Personal.

Як повідомив власник компанії Gremi Personal Євген Кириченко в ефірі ТРК Україна, на підготовку рейсу пішло два тижні. Компанія підготувала всі необхідні документи, в тому числі за списком від Міністерства закордонних справ України. Крім того, відповідно до українських вимог, всі пасажири забезпечені медичними страховками.

«Працівники до Польщі прилетіли мінімум на 3 місяці. Наразі ми зустріли людей та відправили в організовані нами центри, де працівники будуть проходити 14-денний карантин. Ми співпрацюємо зі 120 компаніям в Польщі, які вже чекають на людей», – повідомив власник компанії.

За словами Євгена Кириченка, компанія ще планує організовувати чартерні рейси, як тільки будуть готові документи. Але в перспективі, такі перельоти не вирішать проблем ані робітників, які мають бажання виїхати до Польщі, ані польських компаній, що потребують робочих рук. Кадрову проблему вирішить лише відкриття кордонів та відновлення пасажирського сполучення.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial