На кордоні затримали поляка, котрий купив українські права, аби не проходити карантин - Polski pobyt

На кордоні затримали поляка, котрий купив українські права, аби не проходити карантин

by:

Происшествия

Просмотров: 1 349

Повертаючись зі Словаччини, 28-річний чоловік подумав, що підроблене посвідчення професійного водія дозволить йому уникнути обов’язкового 14-денного карантину.

Проте не так сталося, як гадалося, адже працівники підрозділу прикордонної служби Бещади запідозрили підробку і затримали чоловіка. Зараз йому загрожує не лише карантин, а й проблеми, пов’язані з шахрайством.

Інцидент стався 12 травня на пункті перетину кордону “Барвінек—Вишни Комарнік”. Мандрівник, який в’їжджав на своєму автомобілі зі Словаччини до Польщі, представив на техогляд фальшиве українське водійське посвідчення.

28-річний громадянин Польщі прикинувся професійним водієм. Однак ретельна перевірка підтвердила той факт, що документ, який дає право керувати транспортними засобами всіх категорій, був фальшивим.

Чоловік зізнався, що таким чином мав на меті обійти обов’язковий карантин, і придбав водійське посвідчення в Україні в Інтернеті. Горе-водія таки відправили на обов’язковий карантин, а після його закінчення офіцери займуться справою у спробі шахрайства, — повідомляє Ева Гаєвська, речниця Бещадської прикордонної служби.

Джерело: inpoland.net.pl. Фото: Bieszczadzki OSG

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial