Нові зміни в обслуговуванні жителів: в Старостві Повятовим нарешті можна буде забрати документи. ОНОВЛЕНО - Polski pobyt

Нові зміни в обслуговуванні жителів: в Старостві Повятовим нарешті можна буде забрати документи. ОНОВЛЕНО

by:

О главном

Просмотров: 2 144

З вівторка, 28 квітня Староство Повятове в Бельсько-Бялі змінює правила обслуговування населення. Можна буде вирішити особисто найнагальніші питання, які стосуються переважно отримання документів.

Аби вирішити справу особисто у Старостві, необхідно зареєструватися у телефонному режимі (детальні номери відділів установи), або за допомогою електронної пошти. Вас призначать на певний час.

У середину Староства можна потрапити виключно через вхід зі сторони внутрішнього паркінгу, де через віконце здійснюватиметься безпосереднє обслуговування жителів працівниками установи. Години роботи:

  • понеділок-середа з 8.00 до 15.00;
  • четвер з 8.00 до 16.30;
  • п`ятниця з 8.00 до 13.30.

Також у телефонному режимі при реєстрації, людей, які мають інвалідність, просять одразу попереджати про це, аби якомога безпечніше та ефективніше допомогти у вирішенні справи.

Якщо справа не нагальна і не вимагає особистої присутності, можна скористатися наступними способами комунікації з відділами Староства:

  1. Через e-PUAP.
  2. Скористатися платформою SEKAP.
  3. Залишити листа у скринці для кореспонденції, що висить на вході в установу.
  4. Вислати кореспонденцію звичайною поштою на адресу: ul. Piastowska 40, 43-300 Bielsko-Biała.
  5. Увага! Запрацює лише Староство Повятове. Нової інформації від Відділу Сілезьського воєводства в Бельсько-Бялі (той, що займається справами іноземців) немає. Безпосереднє обслуговування жителів наразі не проводиться.
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial