«Білі ночі» у Бєдронці: шалені знижки на вихідних - Polski pobyt

«Білі ночі» у Бєдронці: шалені знижки на вихідних

by:

Происшествия

Просмотров: 1 070

Вночі з п’ятниці на суботу популярна мережа супермаркетів у Польщі влаштовує два великих розпродажі з вигідними знижками. Акція проходитиме в п’ятницю 24 квітня від 0:00 години до шостої ранку.

«Білі ночі» 2+2 (промислові товари та текстиль)

В акції беруть участь промислові товари та текстиль, зокрема: текстиль, багаж, взуття, електроніка, побутова техніка, інструменти, електроінструменти, меблі, автомобільні аксесуари, побутові товари, іграшки, садівничі товари, товари для офісу, освітлення, декоративні предмети, взуття, непродовольчі товари для тварин.

 «Білі ночі» 2+2 (косметика)

В акції беруть участь чоловічі та жіночі засоби по догляду за тілом, обличчям та волоссям,  продукти для інтимної гігієни, дезодоранти та парфуми, засоби по догляду за ротовою порожниною, засоби для душу та косметика для макіяжу.

Як отримати знижку

Зробивши одноразову покупку 4 акційних товарів – ви отримаєте два найдешевші – безкоштовно. Наприклад, якщо один куплений вами товар коштуватиме 10 зл., другий – 20 зл., третій – 30 зл., а четвертий – 40 зл., то ви отримаєте 30 злотих знижки (це сума вартості двох найдешевших товарів із чотирьох придбаних).

Купивши одразу 8 промоційних товарів, можна отримати 100% знижку на чотири найдешевші з них. А придбавши 12 – знижку застосують до 6 найдешевших товарів у вашому чеку.

Біла ніч з суботи на неділю: купивши 20 різних товарів, три найдешевші з них – у подарунок. Акція не поширюється на алкоголь, сигарети та дитяче харчування.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial