У Польщі затримали псевдо-генерала армії України, який вдома тримав арсенал зброї - Polski pobyt

У Польщі затримали псевдо-генерала армії України, який вдома тримав арсенал зброї

by:

Происшествия

Просмотров: 824

Минулого четверга співробітники штабу поліції у Познані (Великопольське воєводство) заарештували чоловіка за підозрою у наявності великої кількості зброї. В його будинку знайдено 27 різних видів рушниць, пістолетів, гранат та боєприпасів. Дозволу на зберігання зброї чоловік не мав.

Поліцейські з різних джерел довідалися про чоловіка, який видає себе за військового з України, а саме генерала, та може тримати вдома велику кількість зброї. Однак, здавалося б, неймовірна історія зацікавила правоохоронців. Вони почали перевіряти отриману інформацію, яка виявилося правдою.

Було вирішено обшукати один з будинків поблизу Познані. Побачене вражало. У квартирі підозрюваного співробітники поліції знайшли 27 різних видів зброї. Були також знайдені документи з характеристиками деяких українських установ.

Під час обшуку поліція одразу звернула увагу на гранати. На місце події було викликано піротехніків. Як виявилося, то була ідеально зроблена підробка.

Власника арсеналу не було вдома. Друга група поліцейських відстежила його в Казимірі Дольному на Віслі (Люблінське воєводство). Правоохоронці були вкрай здивовані, побачивши його в мундирі армії України.

Затриманого чоловіка звинувачують у незаконному зберіганні зброї та знущанні над родиною. На прохання поліції та прокуратури він був заарештований Окружним судом у Познані. За незаконне зберігання зброї чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial