Увага конкурс! Встигніть взяти участь до 20 квітня - Polski pobyt

Увага конкурс! Встигніть взяти участь до 20 квітня

Просмотров: 731

Всіх запрошують взяти участь у конкурсі «ПИСАНКА З МОЄЇ КРАЇНИ», організованого до світлого свята Хрестового Воскресіння. Роботи треба встигнути подати до 20 квітня, не пізніше 24.00 години.

«Дуже важливо, щоб участь взяли Всі, незалежно від того, з якої країни Ви родом, якою мовою Ви говорите. Будь ласка, поділіться з нами в цей особливий час і покажіть, як виглядає “писанка” у вашій країні. Як ви це зробите, чому вона унікальна та виняткова», – йдеться на сторінці у фейсбук організатора конкурсу – Центру інтеграції іноземців у Бельско-Бялій «myBB».

Завдання конкурсу полягає у тому, аби зробити писанку, тобто розмалювати натуральні, пластикові, дерев’яні, або ж з іншого матеріалу яйця. Організатори не обмежують у фантазії учасників, тому виконувати роботу можна будь-якою іншою пластичною технікою. Розміри роботи теж можуть бути довільні. Фотографії своїх робіт просять додати під дописом про конкурс у фейсбук на сторінці Центру «myBB». Конкурс розпочався з 8 квітня, та у зв`язку з малою зацікавленістю, його подовжили до 20 квітня.

Оцінювати роботи буде комісія myBB, а майстри перших трьох найкращих – отримають нагороду (спонсор – магазин «Старий Креденс Bielsko Biała»).

Оцінюватимуть роботи за такими критеріями:

  • винахідливість,
  • якість та естетика,
  • техніка пластики,
  • творчість.

Всіх запрошують взяти активну участь!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial