Затримано 19 українців, які незаконно перебували в Польщі - Polski pobyt

Затримано 19 українців, які незаконно перебували в Польщі

by:

Происшествия

Просмотров: 727

Співробітники Сілезької прикордонної служби затримали 19 громадян України. Вони отримали рішення про повернення за порушення законодавства РП.

Під час перевірки законності перебування в країні було виявлено та затримано іноземців в Сілезькому та Опольському воєводствах.

У Сілезії співробітниками представництв Прикордонної Охорони у Бельсько-Бялі, Катовіце-Пижовіце (Katowicach – Pyrzowicach) та Сілезькій Руді (Rudzie Śląskiej) було затримано сімнадцять українців, а в Опольському воєводстві офіцери Прикордонної Охорони в Ополі затримали ще двох українців.

У дванадцяти випадках цілі та умови перебування іноземців на території Республіки Польща не відповідали заявленим. У решті семи випадків іноземці прострочили термін перебування на території країн Шенгену. Проти всіх затриманих громадян України розпочато адміністративне провадження, яке завершилося винесенням рішень про повернення на Батьківщину.

Джерело: Śląski Oddział Straży Granicznej w Raciborzu im. nadkom. Józefa Bocheńskiego. Автор: Катажина Вальчак (Walczak Katarzyna )

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial