Посольство України в Польщі – серед кращих за рівнем публічної дипломатії - Polski pobyt

Посольство України в Польщі – серед кращих за рівнем публічної дипломатії

by:

Происшествия

Просмотров: 747

Інститут світової політики назвав топ-10 посольств за рівнем публічної дипломатії.

Рейтинг публічної дипломатії укладено Інститутом світової політики на основі аналізу інформації, яку розміщують на своїх інтернет-сторінках українські та закордонні дипломатичні представництва, передає Інформаційний портал «Polski pobyt» з посиланням на сайт ІСП.

Щороку Інститут світової політики (ІСП) проводить рейтинг посольств. Роботу іноземних дипломатичних місій в Україні та українських дипломатичних представництв за кордоном у 2019 році оцінювали за рівнем публічної дипломатії.

«Цього року методологія передбачала математичний підрахунок подій, які продукували посольства та заходи, які вони готували. На рейтинг впливали також і міжнародні візити глав держав, а також підготовка та підписання міжурядових документів. Відійшли від суб’єктивного оцінювання експертами і перейшли до методології, яка дала змогу оцінити рівень публічної дипломатії», – каже засновник та голова правління ІСП Віктор Шлінчак.

Посольство України в Республіці Польща очолює рейтинг  представництв України за кордоном, обійшовши Посольства України в Латвії, Словаччині, Болгарії, Фінляндії, Естонії, Угорщині, Франції, а також постійні представництва України в ЄС і НАТО, які також потрапили до ТОП-10 рейтингу.

«Польсько-українські взаємини носять стратегічний характер, проте назвати їх простими та передбачуваними складно. Надзвичайний і Повноважний Посол Андрій Дещиця не лише відмінно володіє польською, але і впевнено тримає руку на пульсі подій сусідньої держави. Київ та Варшава залишаються максимально зацікавленими у розвитку двосторонньої співпраці, про що свідчить збільшення товарообігу та активізація контактів у енергетичній сфері та співпраці підприємств ОПК обох держав» – йдеться у повідомленні.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial