7 торговельних новинок у Польщі: мінус Tesco, плюс нові магазини в неділю і не лише це - Polski pobyt

7 торговельних новинок у Польщі: мінус Tesco, плюс нові магазини в неділю і не лише це

by:

Происшествия

Просмотров: 245
Відразу кілька мереж магазинів наприкінці листопада повідомили про нововведення.
Biedronka
У магазинах цієї популярної торговельної мережі з’явилися перші товари з категорії «розумний будинок».
Зокрема, з кінця листопада можна придбати лампочки Smart Wi-Fi з плавним регулюванням світла та функцією таймера, світлодіодну стрічку Smart Wi-Fi з 90 світлодіодів, розетки Smart Wi-Fi з лічильником електроенергії та таймером, а також Smart Wi-Fi лампочки RGBW потужністю 9 Вт.
Lidl
Ця мережа анонсувала впровадження в Польщі нового способу розрахунку на касах – Lidl Pay. Станеться це орієнтовно в лютому 2020 року, поки ж триває його тестування у вибраних магазинах.
Lidl Pay можна буде користуватися, прив’язавши банківську карту до мобільного додатку Lidl Plus. Під час платежів клієнти повинні будуть вигенерувати в додатку код QR, а потім відсканувати його на касі.
CCC
Мережа взуттєвих магазинів CCC повністю відмовилася від пластикових пакетів. Йдеться як про стаціонарні точки, так і онлайн-продаж. Замість них клієнтам пропонують лише паперові пакетики або упаковки з рециклінгу.
Tesco
Усе йде до того, що ця мережа попрощається з Польщею. Компанія Tesco Polska вже виставлена на продаж в Британії. Ймовірно, угода буде закрита в лютому 2020 року. Поки що стало відомо, що департамент з питань захисту конкуренції та прав споживачів дозволив мережі Kaufland придбати три великі локації Tesco, розташовані в Гданську (вул. Чєніста), Варшаві (вул. Стальова) та Кракові (вул. Веліцка).
Abc
Ще одна мережа магазинів у Польщі працюватиме в неділю так само, як магазини Żabka. Йдеться про мережу Abc, яка уклала угоду з поштовою фірмою Pointpack й розмістить у себе її пачкомати.
Це означає, що локації Abc почнуть трактуватися як поштові відділення й підпадатимуть під виняток до заборони недільної торгівлі. На сьогодні по всій Польщі налічується близько 8,6 тисяч магазинів Abc.
Allegro
Популярна торговельна онлайн-платформа запровадила безкоштовну кур’єрську доставку для абонентів Allegro Smart. Є, щоправда, кілька умов для користування цією пропозицією.
Перша – вартість пересилки, яку зазначив продавець, не повинна перевищувати 10,99 злотих. Друга – вартість купленого товару в одного продавця повинна бути не менше 100 зл. В інших випадках буде безкоштовна доставка, але до пачкоматів InPost або до пунктів відбору. Безкоштовні кур’єрські доставки для абонентів Allegro Smart виконуватимуть за посередництвом InPost в рамках послуги Allegro miniKurier24.
InPost
Поштова мережа уклала угоду з AliExpress, що дозволить польським покупцям отримувати замовлення з цього китайського ресурсу безпосередньо в пачкоматах InPost.
Нововведення вже почало працювати, а щоб скористатися з нього, потрібно при замовленні товару на AliExpress вибрати відповідний спосіб доставки. Якщо вартість покупки буде вищою за 5 доларів, то доставка InPost буде безкоштовною.
Джерело: Yavp.pl
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial